Skip to main content
photo 6014576187780742276 y

Întrebări Frecvente

Program Telegondola și Pârtia Olimpică

Sâmbăta – Duminică 10.00 – 17.00

 

 

 

**Ultima urcare se face cu jumătate de ora înainte de închidere

Tarife la parcare

Parcare supraetajată : 5 lei/ora

Parcare amenajată : 2 lei/ora

Puncte

Fiecare urcare corespunde la 4 puncte.

Punctele pot fi folosite și de mai multe persoane pana la epuizarea lor.

Punctele se pot folosi și pentru programul nocturnei.

Punctele pot fi folosite doar pentru schi.

Exemplu: 80 de puncte = 20 de urcări

*Punctele sunt valabile 3 zile de la ziua cumpărării*

POLITICA DE RETUR A BILETELOR/ABONAMENTELOR A S.C. SKIBORSA S.R.L. :

Pentru situațiile neprevăzute apărute din motive tehnice (defectare a instalației de transport pe cablu), contravaloarea biletelor/abonamentelor se va returna în contul bancar indicat de persoana care a achiziționat biletele/abonamentele în termen de 10 zile lucrătoare de la data achiziționării acestora, printr-o solicitare de retur împreună cu actele doveditoare (bon fiscal, tichete, CI) pe adresa de e-mail skiborsa@primariaborsamm.ro, în care ești informat de aprobarea sau respingerea cererii tale (solicitarea se face în max. 30 zile de la achizitionare).

* În cazul în care doriți să plecați înainte de remedierea problemei, pentru restituirea contravalorii biletelor/abonamentelor, skipass-ul se lasă la caserie.

  • ABONAMENTUL DE ZI (SKIPASS) ESTE INDIVIDUAL ȘI NU POATE FI TRANSMIS UNEI ALTE PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ ÎL AVEȚI ÎN PERMANENȚĂ LA DVS., INCLUSIV ÎN STAȚIA DE SOSIRE.
  • UTILIZAREA UNUI SKIPASS DE MAI MULT DE O PERSOANĂ, DUCE LA ANULAREA ACESTUIA ȘI/SAU CONFISCAREA LUI, EXCEPȚIE FIIND CARTELELE CU PUNCTE DACĂ ESTE RESPECTAT CRITERUL DE VÂRSTĂ. FOLOSIREA UNEI CARTELE DE COPII DE CĂTRE UN ADULT, TRECEREA SIMULTANĂ A DOUĂ PERSOANE PRIN POARTĂ DE ACCES DUCE LA ANULAREA ȘI/SAU CONFISCAREA CARTELEI.
  • DACĂ DEPISTĂM FRAUDE(EX.:UN ADULT FOLOSEȘTE CARTELA DE COPIL), SKIPASS-UL VA FI CONFISCAT.
  • NU SE RESTITUIE VALOAREA CARTELEI ÎN SITUAȚII PRECUM: EVENIMENTE SPORTIVE ORGANIZATE PE UNA DINTRE PÂRTII, VÂNT PUTERNIC, LIPSA PE PORŢIUNI A ZĂPEZII SAU ORICE ALT EVENIMENT REZULTAT DIN CAUZA CONDIȚIILOR METEO, IN CAZUL IN CARE SCHIORII AU LUAT LA CUNOSTINTA GRADUL DE DIFICULTATE A PARTIEI SI ACESTIA CONSTATA CA NU ESTE LA NIVELUL LOR DE PREGATIRE, CONTRAVALOAREA CARTELELOR NU SE RETURNEAZĂ.
  • COMPANIA ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A OPRI INSTALAȚIA ATUNCI CÂND CONDIȚIILE METEO SAU CELE TEHNICE O IMPUN.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

SC SKIBORSA SRL NU ÎȘI ASUMĂ RASPUNDEREA PENTRU EVENTUALELE ACCIDENTE CAUZATE DE UTILIZAREA NECORESPUNZĂTOARE A INSTALAȚIEI SAU A PÂRTIEI.

Abonează-te pentru a primi informații despre evenimentele la care merită să participi!